От създаването на обученията на Beyond Academy преди 3 години до днес, когато имаме възможността всяка година да обучаваме стотици колеги в дигиталния бранш, винаги сме планирали да създадем блог.

 

И като всички хора, които са добри в нещо, фокусът ни е към грижата за клиентите и партньорите, с които работим, а време за създаване на собствения ни блог винаги не остава…. До днес! 🙂

 

За нас тази първа статия е истински повод за празнуване. Нещо като сбъдната мечта!

 

Ще се радваме да споделяме с вас това място, в което ще обсъждаме важни теми, казуси и малко известни възможности за социалните медии. Разбира се, изцяло в наш стил – разказвайки за сложните дигитални познания на разбираем език и напълно откровено.

 

До следващата статия!

Автор на публикацията: Бисер Вълов

Консултант по дигитален маркетинг. От близо 5 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio и обучителния проект Beyond Academy.

Опитът му включва работа по дигиталните проекти на клиенти като Coca-Cola, Nestle, HP, National Geographic, Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Telerik, Ozone.bg и много други. Като консултант е участвал в проектите на над 100 бизнеса и каузи.

Бисер е активен преподавател по дигитален маркетинг, водещ обучения в Beyond Academy и SoftUni Digital. Участвал е като лектор в десетки конференции и тренинги.