КОНСУЛТАЦИИ ПО ФЕЙСБУК МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА

Защо да дойдеш на консултация?Консултациите по фейсбук маркетинг и реклама с Бисер Вълов са лесен и бърз начин да свериш часовника си или да получиш отговор на важни въпроси и колебания. Грешките във фейсбук рекламата или маркетинговата стратегия обикновено струват скъпо - стотици или хиляди, дадени напразно или без значим ефект. Дори консултация в един единствен час може да спести значително количество от ресурсите за предстояща кампания, така че те да бъдат използвани по успешен и разумен начин.

Запази си час, за да:

Консултант

Лектор - Бисер Вълов

Бисер Вълов

Управител на Beyond ID Studio

Експерт по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ. Професионалният му опит включва 6 години като PR консултант и ръководител на дигиталното звено на APRA Porter Novelli - една от водещите PR агенции в България. От близо 5 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio.

През годините е специализирал в областта на дигиталния маркетинг и интернет комуникацията. Работил е по дигиталните проекти на клиенти като Coca-Cola, Nestle, HP, Kit Kat, Nescafe 3in1 и National Geographic - като част от екипа на APRA Porter Novelli. Сред клиентите на дигиталната му агенция са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Escapelle, NOVA TV, Ozone.bg, NitroTiger, Telerik и Wishio.

Бисер е сред първите професионални блогъри на маркетингови теми в България, стартирайки своя блог през 2007. Днес не е активен в тази сфера, но е активен преподавател, като е участвал като лектор на над 10 различни семинари и конференции за дигитален маркетинг, сред които Digitex, Social Me Workshop, eAcademy & friends, Интернет маркетинг с нулев бюджет, K2Web, PresenTHINK, SEO конференция и др.

Отзиви и препоръки


  • Бисер е невероятен, изключително отзивчив и внимателен в поднасянето на материала - обяснява всичко разбираемо за всички. Освен че е професионалист, той е и супер позитивен, зареждащ и friendly настроен! Препоръчвам с 2 ръце! :):)


    Невена Котарова  • Бисер е страхотен лектор с много добри познания в областта. Получих ценни знания и отговори на всички зададени въпроси. Препоръчвам го на хората, които искат да усъвършенстват познанията си по фейсбук маркетинг.


    Десислава Минчева

+
участници във водени от Бисер обучения
+
консултирани бизнеса
+
похарчени лева за фейсбук рекламни кампании

Цена за консултация

 
150 лв.

за 1 час

  480 лв.

  за пакет от 4 часа

3000 лв.

за пакет от 30 часа

 

Запазване на час

За консултации се свържи с нас на следните контакти:

гр.София
бул Драган Цанков 36, СТЦ Интерпред
блок А, ет. 1, офис 106

За повече информация или бързо записване на час:

  • 0893 476 250