12-часов курс
по фейсбук реклама

10-11 ноември 2018, София

12-часов курс по фейсбук реклама

Търсиш наистина задълбочено обучение с практическа насоченост и на достъпна цена?
Този курс е точно за теб!


Предлагаме ти възможност да запишеш себе си или твои служители на обучение по Facebook реклама от нов тип. Ние създадохме най-задълбоченото обучение по Facebook маркетинг в България, което обяснява всичко значимо за платформата на разбираем език. След 13 успешни издания в София и над 520 обучени курсисти, очакваме и теб!

В рамките на цял уикенд ще можеш да надградиш познанията си и да придобиеш ясна представа за най-важните рекламни инструменти на Facebook, тенденциите, които се случват, практически съвети за създаването на реклами в платформата, както и да получиш отговор на интересуващите те въпроси.

Защо да участваш

Присъстващите ще се убедят, че причините са десетки.
Ето кои са най-важните 4 от тях:

Лектор с богат практически опит

Лекторът имат многогодишен опит във фейсбук маркетинга, преподава от години на повечето дигитални конференции в България и е преди всичко практик и до днес.

Атрактивна цена

Получаваш 12-часово обучение, съчетаващо теория и практика, на цена, по-ниска от едномесечно обслужване на фейсбук страницата ти от дигитална агенция.

Задълбочен метод на обучение

Ще бъдат разяснени в детайли и стъпка по стъпка всички важни теми от фейсбук рекламата. След което ще можеш да се упражниш и да получиш персонална обратна връзка.

Достъп до секретна група

Всички курсисти ще получат достъп до секретна група за фейсбук маркетинг, където и след обучението ще могат да получават съвети и подкрепа от лекторите.

Лектор

Лектор - Бисер Вълов

Бисер Вълов

Управител на Beyond ID Studio

Консултант по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ. Професионалният му опит включва 6 години като PR консултант и ръководител на дигиталното звено на APRA Porter Novelli - една от водещите PR агенции в България. От близо 5 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio, а от близо 3 години - основател и водещ лектор и на Beyond Academy.

През годините е специализирал в областта на дигиталния маркетинг и интернет комуникацията. Работил е по дигиталните проекти на клиенти като Coca-Cola, Nestle, HP, Kit Kat, Nescafe 3in1 и National Geographic - като част от екипа на APRA Porter Novelli. Сред клиентите на дигиталната му агенция са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Escapelle, NOVA TV и Ozone.bg.

Бисер е сред първите професионални блогъри на маркетингови теми в България, стартирайки своя блог през 2007. Днес не е активен в тази сфера, но е активен преподавател, като е участвал като лектор на над 10 различни семинари и конференции за дигитален маркетинг, сред които SoftUni Digital, Digitex, Social Me Workshop, eAcademy & friends, Интернет маркетинг с нулев бюджет, K2Web, PresenTHINK, SEO конференция и др.

Отзиви и препоръки


 • Курсът на Beyond Academy е супер полезен! Бисер е невероятен лектор, изключително отзивчив и внимателен в поднасянето на материала – обяснява всичко разбираемо за всички. Освен че е професионалист, той е и супер позитивен, зареждащ и friendly настроен! Препоръчвам с 2 ръце! :) :)


  Невена Котарова • Възхитена съм от курса във всяко отношение – организация, съдържание и подход към аудиторията. Лично за мен, това бе прелом във възприемането ми за онлайн маркетинга. От скептично-сдържано градира до уважение и висока оценка. Безкрайно благодаря!


  Калина Лазарова


 • Един лист няма да ми стигне. Наистина. Била съм на доста обучения, но в тях все нещо е липсвало. Тук прави впечатление всичко. Когато нещо се прави с искрено желание и стремеж да развиеш други хора… просто няма как да не се получи! Поздравявам от сърце целия екип!
  Заслужавате заря! :)


  Яна Христова


 • Много се двоумях дали да се запиша на курса. Страшно положително се изненадах, че всяка една лекция беше пригодена за начинаещи и много подробна. Другото, което ми хареса, е чувството за хумор на лект…..ааа... „приятеля” ни! Много се забавлявах – това наистина предразполага хората да запомнят повече от казаното. Благодаря отново!


  Габриела Партовски


 • Здравейте! Искам да споделя, че никога не ми се е случвало да мога да слушам съсредоточено, без да си отклонявам вниманието за минута дори, от каквато и да е било лекция. Освен че информацията беше изключително полезна, тя беше и поднесена по много интересен начин! Евала!! :) Благодаря Ви, Beyond Academy! И до нови срещи! ;)


  Радина Стефанова • Посещавал съм и други курсове и обучения по фейсбук маркетинг, но този определено е най-добър от всички. Слоганът на Beyond Academy не е напразно digital knowledge simplified. Всичко се обяснява подробно на достъпен език. Бисер е страхотен лектор и изключителен професионалист. Заслужава си!!!


  Милен Димитров
 • Имам правило: не повече от две обучения на месец. При това само ако имам наистина добра, записана на черно и бяло, аргументация. Сега, в края на курса, след като изслушах лекциите, приложих вече наученото и имам доста добри начални резултати. Мога да кажа, че е най-добрата ми учебна инвестиция в офлайн обучение през 2016г.


  Владимир Комаров • Beyond Academy е място, където ще се почувстваш в свои води. Атмосферата е спокойна и неформална. Процесът на обучение е забавен и лек. Дори не усещаш кога си научил новите неща. Благодаря ви!


  Кристиян ИвановПрограма

Ден първи - 10 ноември, 2018

 • 09:00 - 10:00ч.
  Регистрация

 • 10:00 - 11:30ч.
  Запознаване и основни предимства на фейсбук рекламата

 • 11:30 - 11:45ч.
  Кафе пауза

 • 11:45 - 13:30ч.
  Визуални и текстови елементи в криейтива

 • 13:30 - 14:30ч.
  Обедна почивка

 • 14:30 - 15:30ч.
  Създаване на специални аудитории

 • 15:30 - 16:00ч.
  Кафе пауза

 • 16:00 - 17:30ч.
  Използване на Ads Manager

 • 17:30 - 18:00ч.
  Въпроси и отговори

Ден втори - 11 ноември, 2018

 • 09:20 - 10:00ч.
  Регистрация

 • 10:00 - 11:30ч.
  Facebook Business Manager - създаване и настройка

 • 11:30 - 11:45ч.
  Кафе пауза

 • 11:45 - 13:30ч.
  Facebook Pixel, Pixel Events, Продуктови каталози

 • 13:30 - 14:30ч.
  Обедна почивка

 • 14:30 - 15:30ч.
  Упражнение с примери от аудиторията - част 1

 • 15:30 - 16:00ч.
  Кафе пауза

 • 16:00 - 17:00ч.
  Упражнение с примери от аудиторията - част 2

 • 17:00 - 18:00ч.
  Въпроси и отговори, Сертифициране

Място на провеждане:
София, бул. Драган Цанков 36
СТЦ Интерпред, зала Варна


 

Регистрация

 

Регистрирай се бързо и спести!
Регистрацията ДО 01.11.2018 е на стойност 160лв.
Регистрацията ОТ 02.11.2018 ДО 06.11.2018 е на стойност 200ЛВ.
Регистрацията от 07.11.2018 ДО 09.11.2018 е на стойност 260ЛВ.

 

* За записване се обади на 0878333859 или ни пиши на academy @ beyondidstudio.com

Контакти

Телефон за запитвания и въпроси 0878333859.
Потърсете ни и ако планирате закупуване на повече от 2 регистрации.

Google Map.

Организатор на обучението:


Beyond ID Studio

Място на провеждане:


Интерпред - СТЦ София се намира на много удобно място, близо до центъра на града и пред изход на метростанция Жолио Кюри.

 • София, бул. "Драган Цанков" No 36

Свържете се с нас:


Следете Beyond Academy


Присъединете се към страницата на академията, ако искате да следите всички новини и специални условия, свързани с обученията.


Партньори