Тринадесето издание на 24-часовия курс
по фейсбук маркетинг

Най-подробният курс по фейсбук маркетинг в България
1 октомври - 7 ноември 2018, София

24 часов курс по фейсбук маркетинг

Търсиш наистина задълбочено обучение с практическа насоченост и на достъпна цена?
Този курс е точно за теб!


Предлагаме ти възможност да запишеш себе си или твои служители на обучение по фейсбук маркетинг от нов тип. Няма да присъстваш на конференция със скоростно прескачане между теми, нито на кратка среща с експерти, на която да се чудиш за какво първо да попиташ. Предлагаме ти да преминеш през 24-часов курс, разглеждащ в детайли фейсбук маркетинга в продължение на 6 седмици. Така ще можеш да усвоиш всички важни знания постепенно, трайно и бързо, без да почувстваш объркване или затрупване с нова информация.

Вероятно ти се е случвало да присъстваш на полезни събития и обучения, но след това да установиш, че до 3-4 дни вече не помниш детайли за над половината от представеното? А и не е имало време за упражнения, чрез които да изградиш асоциации и да натрупаш практически опит? Затова ти предлагаме да идваш 2 пъти в седмицата на двучасови лекции, чрез които само за 6 седмици да придобиеш задълбочени знания стъпка по стъпка, да се упражняваш и да имаш много възможности да получиш отговор на интересуващите те въпроси.

Защо да участваш

Присъстващите ще се убедят, че причините са десетки.
Ето кои са най-важните 4 от тях:

Лектори с богат практически опит

Лекторите имат многогодишен опит във фейсбук маркетинга, преподават от години на повечето дигитални конференции в България и са преди всичко практици и до днес.

Атрактивна цена

Получаваш 24 часово обучение в 6 седмици, съчетаващо теория и практика, на цена, по-ниска от едномесечно обслужване на фейсбук страницата ти от дигитална агенция.

Задълбочен метод на обучение

Ще бъдат разяснени в детайли и стъпка по стъпка всички важни теми от фейсбук маркетинга. След което ще можеш да се упражниш и да получиш персонална обратна връзка.

Достъп до секретна група

Всички курсисти ще получат достъп до секретна група за фейсбук маркетинг, където и след обучението ще могат да получават съвети и подкрепа от лекторите.

Лектори

Лектор - Бисер Вълов

Бисер Вълов

Управител на Beyond ID Studio

Консултант по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ. Професионалният му опит включва 6 години като PR консултант и ръководител на дигиталното звено на APRA Porter Novelli - една от водещите PR агенции в България. От близо 5 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio, а от близо 3 години - основател и водещ лектор и на Beyond Academy.

През годините е специализирал в областта на дигиталния маркетинг и интернет комуникацията. Работил е по дигиталните проекти на клиенти като Coca-Cola, Nestle, HP, Kit Kat, Nescafe 3in1 и National Geographic - като част от екипа на APRA Porter Novelli. Сред клиентите на дигиталната му агенция са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Escapelle, NOVA TV и Ozone.bg.

Бисер е сред първите професионални блогъри на маркетингови теми в България, стартирайки своя блог през 2007. Днес не е активен в тази сфера, но е активен преподавател, като е участвал като лектор на над 10 различни семинари и конференции за дигитален маркетинг, сред които SoftUni Digital, Digitex, Social Me Workshop, eAcademy & friends, Интернет маркетинг с нулев бюджет, K2Web, PresenTHINK, SEO конференция и др.
 

Лектор - Виктор Динев

Виктор Динев

Мениджър социални медии в Beyond ID Studio

Експерт по дигитален маркетинг. Има защитена магистърска степен по „Мениджмънт“ в University of Liverpool. Професионалният му опит включва 3 години в областта на дигиталния маркетинг. От две години работи като мениджър проекти в бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio.

Виктор е работил по дигиталните проекти на клиенти като Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Escapelle, Ozone.bg. Организатор е на семинара „Интернет маркетинг с нулев бюджет” - като част от екипа на Web and Events. Ръководил е вътрешнофирмени обучения по социални медии (Instagram, Twitter, LinkedIn) за клиенти на BEYOND ID Studio.

Отзиви и препоръки


 • Курсът на Beyond Academy е супер полезен! Бисер е невероятен лектор, изключително отзивчив и внимателен в поднасянето на материала – обяснява всичко разбираемо за всички. Освен че е професионалист, той е и супер позитивен, зареждащ и friendly настроен! Препоръчвам с 2 ръце! :) :)


  Невена Котарова • Възхитена съм от курса във всяко отношение – организация, съдържание и подход към аудиторията. Лично за мен, това бе прелом във възприемането ми за онлайн маркетинга. От скептично-сдържано градира до уважение и висока оценка. Безкрайно благодаря!


  Калина Лазарова


 • Един лист няма да ми стигне. Наистина. Била съм на доста обучения, но в тях все нещо е липсвало. Тук прави впечатление всичко. Когато нещо се прави с искрено желание и стремеж да развиеш други хора… просто няма как да не се получи! Поздравявам от сърце целия екип!
  Заслужавате заря! :)


  Яна Христова


 • Много се двоумях дали да се запиша на курса. Страшно положително се изненадах, че всяка една лекция беше пригодена за начинаещи и много подробна. Другото, което ми хареса, е чувството за хумор на лект…..ааа... „приятеля” ни! Много се забавлявах – това наистина предразполага хората да запомнят повече от казаното. Благодаря отново!


  Габриела Партовски


 • Здравейте! Искам да споделя, че никога не ми се е случвало да мога да слушам съсредоточено, без да си отклонявам вниманието за минута дори, от каквато и да е било лекция. Освен че информацията беше изключително полезна, тя беше и поднесена по много интересен начин! Евала!! :) Благодаря Ви, Beyond Academy! И до нови срещи! ;)


  Радина Стефанова • Посещавал съм и други курсове и обучения по фейсбук маркетинг, но този определено е най-добър от всички. Слоганът на Beyond Academy не е напразно digital knowledge simplified. Всичко се обяснява подробно на достъпен език. Бисер е страхотен лектор и изключителен професионалист. Заслужава си!!!


  Милен Димитров
 • Имам правило: не повече от две обучения на месец. При това само ако имам наистина добра, записана на черно и бяло, аргументация. Сега, в края на курса, след като изслушах лекциите, приложих вече наученото и имам доста добри начални резултати. Мога да кажа, че е най-добрата ми учебна инвестиция в офлайн обучение през 2016г.


  Владимир Комаров • Beyond Academy е място, където ще се почувстваш в свои води. Атмосферата е спокойна и неформална. Процесът на обучение е забавен и лек. Дори не усещаш кога си научил новите неща. Благодаря ви!


  Кристиян Иванов 
завършени издания
%
отлични отзиви
 
обучени курсисти

Програма

1 октомври - 7 ноември, 2018
 • 1   Фейсбук страници, профили и групи
           1 октомври, 19:00-21:10ч.

 • 2   Алгоритъм на фейсбук
           3 октомври, 19:00-21:10ч.

 • 3   Показатели и статистика: Facebook Insights
           8 октомври, 19:00-21:10ч.

 • 4   Създаване и настройка на фейсбук страница
           10 октомври, 19:00-21:10ч.

 • 5   Фейсбук копирайтинг (част 1)
           15 октомври, 19:00-21:10ч.

 • 6   Фейсбук копирайтинг (част 2)
           17 октомври, 19:00-21:10ч.

 • 7   Фейсбук реклама (част 1)
           22 октомври, 19:00-21:10ч.

 • 8   Фейсбук реклама (част 2)
           24 октомври, 19:00-21:10ч.

 • 9   Фейсбук реклама (част 3)
           29 октомври, 19:00-21:10ч.

 • 10   Фейсбук реклама (част 4)
           31 октомври, 19:00-21:10ч.

 • 11   Фейсбук промоции и новости
           5 ноември, 19:00-21:10ч.

 • 12   Фейсбук трикове и заключителни въпроси
           7 ноември, 19:00-21:10ч.

Място на провеждане:
София, бул. Драган Цанков 36
СТЦ Интерпред, зала Варна

Регистрация

Запиши се сега и спести 100 лв!
Регистрацията до 27.09.2018 е на стойност 380 лв.
Регистрацията след 28.09.2018 е на стойност 480 лв.
Всички студенти ползват 50% отстъпка и могат да се запишат на цена 240 лв.*
* Обадете се на 0893476250
 
Искам да въведа данни за фактура
 
 

Контакти

Телефон за запитвания и въпроси 0893476250.
Потърсете ни и ако планирате закупуване на повече от 2 регистрации.

Google Map.

Организатор на обучението:


Beyond ID Studio

Място на провеждане:


Интерпред - СТЦ София се намира на много удобно място, близо до центъра на града и пред изход на метростанция Жолио Кюри.

 • София, бул. "Драган Цанков" No 36

Свържете се с нас:


Следете Beyond Academy


Присъединете се към страницата на академията, ако искате да следите всички новини и специални условия, свързани с обученията.


Партньори