ОНЛАЙН КОПИРАЙТИНГ

Майсторски клас
20-21 октомври, 2018, София

Онлайн копирайтинг

Открий думите и подходите, които водят до продажби


Beyond Academy те кани да се включиш в майсторския ни клас по онлайн копирайтинг. След като създадохме най-задълбоченото обучение по фейсбук маркетинг и обучихме стотици хора през последните три години как да общуват ефективно в социалните медии, сега предлагаме възможност за значително надграждане на познанията. Нека заедно да навлезем дълбоко в света на думите.

Запиши себе си или твои служители на обучение по онлайн копирайтинг за напреднали, което ще отвори врата към десетки оптимизации на стила и посланията в онлайн платформите, които използваш. Всеки ден обмисляме как да звучат призивите ни за действие, кои са точните фрази, къде да ги поставим, каква да е структурата на посрещащите ни страници, каква е ролята на шрифтовете и числата... Отговорите те очакват.

Защо да участваш

ПРИЧИНИТЕ СА ДЕСЕТКИ.
ЕТО НАЙ-ВАЖНИТЕ ОТ ТЯХ:

Задълбочен метод на обучение

Ще бъдат разяснени в детайли всички теми. На разбираем език и с много примери.Атрактивна цена

Цената на обучението е символична спрямо познанията и съветите, които ще получиш.


Полезни материали и удобна локация

Обучението ще се проведе на лесно достъпно място, така че да пестиш време. А след края му ще получиш полезни препоръки и презентация, които да използваш в практиката си.

Забавление

Обучението се провежда в неформална обстановка, съчетаващa полезни познания със забавление.


Лектор

Лектор - Бисер Вълов

Бисер Вълов

Управител на Beyond ID Studio

Консултант по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ. Професионалният му опит включва 6 години като PR консултант и ръководител на дигиталното звено на APRA Porter Novelli - една от водещите PR агенции в България. От близо 5 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio, а от близо 3 години - основател и водещ лектор и на Beyond Academy.

През годините е специализирал в областта на дигиталния маркетинг и интернет комуникацията. Работил е по дигиталните проекти на клиенти като Coca-Cola, Nestle, HP, Kit Kat, Nescafe 3in1 и National Geographic - като част от екипа на APRA Porter Novelli. Сред клиентите на дигиталната му агенция са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Escapelle, NOVA TV и Ozone.bg.

Бисер е сред първите професионални блогъри на маркетингови теми в България, стартирайки своя блог през 2007. Днес не е активен в тази сфера, но е активен преподавател, като е участвал като лектор на над 10 различни семинари и конференции за дигитален маркетинг, сред които SoftUni Digital, Digitex, Social Me Workshop, eAcademy & friends, Интернет маркетинг с нулев бюджет, K2Web, PresenTHINK, SEO конференция и др.
 

Отзиви и препоръки


 • Останах силно впечатлен от темата за Архетиповете. Това беше тотално ново за мен и много полезно. Целта на посещението ми в този курс беше да подобря познанията си за писане на рекламни послания и постове. Сега, след края на курса, вече знам, че ще трябва да пиша целия си сайт отново. За което Благодаря!


  Иван Манев • Майсторският клас по копирайтинг ми предостави различна гледна точка за стила ми на писане и ме зареди с изключително разнообразни идеи за развитие на бранда, който изграждам. Специални благодарности на Бисер и на екипа на Beyond Academy за безупречно поднесената информация.


  Цветана Бунова


 • Това двудневно обучение по онлайн копирайтинг ми беше изключително полезно. Бисер е много компетентен в областта и дава лесни за разбиране съвети и насоки, които са приложими в много от сферите на маркетинга, а и не само. Използваният език по време на Мастър класа е достъпен за всички, без излишни термини и сложни думи. Също така имах шанса да обвържа теорията директно с практиката, което е важно.


  Натали Спартанска • Жестоко преживяване, буквално!
  Моето желание бе да се запозная с темата „онлайн копирайтинг”, а сега съм готова да търся повече и повече информация, защото ме запалихте. Дадохте ми увереност, че мога повече, отколкото предполагах. Дойдох без особени очаквания на курса, не бях чувала нищо за вашия екип, но знам, че ще разкажа на всички за вас! Поздравления за това, което правите. Успех!


  Ивета Йорданова


 • Обучението, което преминах беше организирано перфектно във всяко едно отношение и бе много полезно за мен, по мое мнение и за почти всички хора в групата. Заставям изцяло зад думите си, защото се убедих в качеството на обученията на Beyond Academy, които ще посещавам и занапред.


  Станислав Георгиев • За мен беше истинско удоволствие да посетя тази Академия. Благодарна съм на Бисер за лекотата и "простия" език, които използва по време на курса. Това е изключително важно, за да бъде разбрана тематиката. Относно копирайтинга - беше страхотно и изключително полезно! Успех и до нови срещи!


  Даниела Граховска

Програма

Онлайн копирайтинг - Двудневен майсторски клас
Ден първи - 20 октомври, 2018

 • 09:30 - 10:00ч.
  Регистрация

 • 10:00 - 10:30ч.
  Въведение - Приложение на копирайтинга

 • 10:30 - 11:30ч.
  Важни знания за поведението на потребителите

 • 11:30 - 12:00ч.
  Кафе пауза

 • 12:00 - 13:00ч.
  Силата на думите

 • 13:00 - 14:30ч.
  Обедна почивка

 • 14:30 - 15:30ч.
  Практическо занимание

 • 15:30 - 16:00ч.
  Kафе пауза

 • 16:00 - 17:00ч.
  Съвети за ефективно писане - Част 1

 • 17:00 - 18:00ч.
  Въпроси и отговори

Ден втори - 21 октомври, 2018

 • 09:30 - 10:00ч.
  Регистрация

 • 10:00 - 10:30ч.
  Анализ на първия ден

 • 10:30 - 11:30ч.
  Съвети за ефективно писане - Част 2

 • 11:30 - 12:00ч.
  Кафе пауза

 • 12:00 - 13:00ч.
  Архетипове и създаване на уникална стилистика

 • 13:00 - 14:30ч.
  Обедна почивка

 • 14:30 - 15:30ч.
  Практическо занимание

 • 15:30 - 16:00ч.
  Kафе пауза

 • 16:00 - 17:00ч.
  Готови формули за продажбени послания

 • 17:00 - 18:00ч.
  Въпроси и отговори. Получаване на сертификати.

Място на провеждане:
София, бул. Драган Цанков 36
СТЦ Интерпред, зала Варна
Регистрация

 

Регистрирай се бързо и спести!

 

Регистрацията до 09.10.2018 е на стойност 190 лв.
Регистрацията ОТ 10.10.2018 ДО 16.10.2018 е на стойност 240 лв.
Регистрацията ОТ 17.10.2018 ДО 19.10.2018 е на стойност 300 лв.

 

За записване се обади на 0878333859 или ни пиши на academy @ beyondidstudio.com

Контакти

Телефон за запитвания и въпроси 0878333859.
Потърсете ни и ако планирате закупуване на повече от 2 регистрации.

Google Map.

Организатор на обучението:


Beyond Academy

Място на провеждане:


Интерпред - СТЦ София се намира на много удобно място, близо до центъра на града и пред изход на метростанция Жолио Кюри.

 • София, бул. "Драган Цанков" No 36

Свържете се с нас:


Следете Beyond Academy


Присъединете се към страницата на академията, ако искате да следите всички новини и специални условия, свързани с обученията.


Партньори