Facebook реклама

Майсторски клас с Бисер Вълов
24-25 ноември, 2018, София

Facebook реклама

Повече продажби за същия бюджет


Това обучение няма да те направи експерт или фейсбук гуру за два дни. Дори не гарантираме, че ще бъдеш милионер до няколко месеца. Твърдим единствено, че това е най-полезното обучение за фейсбук реклама, което можеш да посетиш в България. Запиши се и ще се убедиш в думите ни.

Ако имаш свой бизнес, отговаряш за социалните комуникации и реклама на конкретна организация или управляваш кампании в агенция... просто ела! Това обучение е проектирано за теб и ще е една от най-възвръщаемите ти инвестиции. За два дни ще получиш изключителен брой систематизирани знания за фейсбук рекламата на ясен и разбираем език.

[Внимание]
Този курс наистина е майсторски и ти препоръчваме да се запишеш само ако познаваш добре рекламните инструменти и имаш опит с вече направени кампании.

Защо да участваш

ПРИЧИНИТЕ СА ДЕСЕТКИ.
ЕТО НАЙ-ВАЖНИТЕ ОТ ТЯХ:

Задълбочен метод на обучение

Ще бъдат разяснени в детайли всички теми. На разбираем език и с много примери.Атрактивна цена

Цената на обучението е символична спрямо познанията и съветите, които ще получиш.


Полезни материали и удобна локация

Обучението ще се проведе на лесно достъпно място, така че да пестиш време. А след края му ще получиш полезни препоръки и презентация, които да използваш в практиката си.

Забавление

Обучението се провежда в неформална обстановка, съчетаващa полезни познания със забавление.


Лектор

Лектор - Бисер Вълов

Бисер Вълов

Управител на Beyond ID Studio

Консултант по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ. Професионалният му опит включва 6 години като PR консултант и ръководител на дигиталното звено на APRA Porter Novelli - една от водещите PR агенции в България. От близо 5 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio, а от близо 3 години - основател и водещ лектор и на Beyond Academy.

През годините е специализирал в областта на дигиталния маркетинг и интернет комуникацията. Работил е по дигиталните проекти на клиенти като Coca-Cola, Nestle, HP, Kit Kat, Nescafe 3in1 и National Geographic - като част от екипа на APRA Porter Novelli. Сред клиентите на дигиталната му агенция са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Escapelle, NOVA TV и Ozone.bg.

Бисер е сред първите професионални блогъри на маркетингови теми в България, стартирайки своя блог през 2007. Днес не е активен в тази сфера, но е активен преподавател, като е участвал като лектор на над 10 различни семинари и конференции за дигитален маркетинг, сред които SoftUni Digital, Digitex, Social Me Workshop, eAcademy & friends, Интернет маркетинг с нулев бюджет, K2Web, PresenTHINK, SEO конференция и др.
 

Отзиви и препоръки


 • За последния месец и половина минах вече три обучения към Бийонд Академи и много обратни връзки изписах, но най-хубавото е, че възхищението ми от професионализма на Бисер расте. :)
  Много динамично, интензивно, полезно, подредено, смислено, обучително, практично, теоритично, с много чувство за хумов, „cool” :).
  Чак ми се прииска да съм част от екипа ви!
  Браво, Бисер! Адмирации! Много си добър в това, което правиш! Успех, Бийонд Академи!


  Цветелина Бондева • За пореден път съм изключително доволен и много благодарен, че успях да участвам в още един мастър клас, воден от Бисер Вълов. Отново много изчерпателно и прекрасно обяснение на всяка важна и нужна тънкост около фейсбук рекламата. Без забележки. Много добре структуриран курс. Специални благодарности към Бисер и екипа на Бийонд Академи.


  Стефан Джуранов


 • Beyond Academy продължава да надминава очакванията ми. Въпреки че вече присъствах на четири обучения, продължавам да уча нова полезна информация, благодарение на което се справям по-добре в работата си. Вече ме спечелихте като „топъл контакт“ с това, че вашите услиги са изключително стойностни. Тръгвайки си от поредното обучение, се чувствам още едно ниво по-напреднала. Харесва ми най-вече това, че споделяте съвети от личния си опит. Продължавайте в същия дух! Определено съм фен!


  Лора Горовска • Мастъркласът за фейсбук реклама е обучение, което надхвърли очакванията ми. Изключително полезно съдържание, логически структурирано и поднесено чрез реални примери, които помагат за възприемане и запомняне на много голям процент от информацията. Обучение, което не само дава отговори, но и поставя интересни въпроси и нови посоки на мислене. Поздравления за екипа на Beyond Academy.


  Вероника Иванова • Курсът на Beyond Academy е супер полезен! Бисер е невероятен лектор, изключително отзивчив и внимателен в поднасянето на материала – обяснява всичко разбираемо за всички. Освен че е професионалист, той е и супер позитивен, зареждащ и friendly настроен! Препоръчвам с 2 ръце! :) :)


  Невена Котарова • Много съм доволен, че се записах за Академията. Научих много нови неща и видях грешките, които съм правил. Харесва ми неформалната обстановка и че обяснявате нещата на разбираем език. Сега наистина съм с едно ниво нагоре във фейсбук рекламата.


  Владимир Коцев


 • Аз бях част от последната академия за фейсбук реклама и искам да споделя колко съм възхитена и щастлива, че най-накрая попаднах на курс, който се стреми да научи курсистите си на нови и интересни неща!
  Бях негативно настроена, защото последната година присъствах на доста обучения, без да споменат нещо ново. Сега мога да кажа, че съм възхитена! Препоръчвам на всеки да отдели малка част от времето си!


  Катя Арнаудова
Програма

Facebook реклама - Двудневен майсторски клас
Ден първи - 24 ноември, 2018

 • 09:30 - 10:00ч.
  Регистрация

 • 10:00 - 11:00ч.
  Facebook като рекламен канал – преимущества, статистики и нови формати

 • 11:00 - 11:30ч.
  Кафе пауза

 • 11:30 - 13:00ч.
  Топ практики за визуално и текстово оформление

 • 13:00 - 14:30ч.
  Обедна почивка

 • 14:30 - 15:30ч.
  Инструменти за напреднали - Audience Insights, Delivery Insights, Automated Rules

 • 15:30 - 15:45ч.
  Кафе пауза

 • 15:45 - 16:30ч.
  Рекламен микс - какви типове кампании да използваме и как да разпределим бюджета

 • 16:30 - 16:45ч.
  Кафе пауза

 • 16:45 - 17:30ч.
  Основни измерители за анализиране и оптимизиране на рекламни кампании

 • 17:30 - 18:00ч.
  Въпроси и отговори

Ден втори - 25 ноември, 2018

 • 09:30 - 10:00ч.
  Регистрация

 • 10:00 - 11:00ч.
  Изкуството на убеждаването - построяване на послания

 • 11:00 - 11:30ч.
  Кафе пауза

 • 11:30 - 13:00ч.
  Customer Value Optimization модел - практическо упражнение

 • 13:00 - 14:30ч.
  Обедна почивка

 • 14:30 - 15:30ч.
  Новости при таргетирането и местоположението на рекламата

 • 15:30 - 15:45ч.
  Кафе пауза

 • 15:45 - 16:30ч.
  Новости при аудиториите и полезни видове ремаркетинг

 • 16:30 - 16:45ч.
  Кафе пауза

 • 16:45 - 17:30ч.
  Въпроси и отговори

 • 17:30 - 18:00ч.
  Получаване на сертификати и допълнителни ползи след обучението

Място на провеждане:
София, бул. Драган Цанков 36
СТЦ Интерпред, зала Варна
Регистрация

 

Регистрирай се бързо и спести!

 

Регистрацията ДО 15.11.2018 е на стойност 200 лв.
Регистрацията ОТ 16.11.2018 ДО 20.11.2018 е на стойност 240 лв.
Регистрацията ОТ 21.11.2018 ДО 23.11.2018 е на стойност 300 лв.

 

За записване се обади на 0878333859 или ни пиши на academy @ beyondidstudio.com

Контакти

Телефон за запитвания и въпроси 0878333859.
Потърсете ни и ако планирате закупуване на повече от 2 регистрации.

Google Map.

Организатор на обучението:


Beyond Academy

Място на провеждане:


Интерпред - СТЦ София се намира на много удобно място, близо до центъра на града и пред изход на метростанция Жолио Кюри.

 • София, бул. "Драган Цанков" No 36

Свържете се с нас:


Следете Beyond Academy


Присъединете се към страницата на академията, ако искате да следите всички новини и специални условия, свързани с обученията.


Партньори