ФЕЙСБУК КОНСУЛТАЦИИ

с Бисер Вълов

Спести поне 10 пъти
повече време и средства

ФЕЙСБУК КОНСУЛТАЦИИ

с Бисер Вълов

Спести поне 10 пъти
повече време и средства

ЗА КОГО СА
КОНСУЛТАЦИИТЕ?

Собственици на бизнес
Създай ясна стратегия
за бизнеса си
Бранд мениджъри
Научи как да постигнеш целите си чрез фейсбук
Фейсбук маркетолози

Открий нови подходи и
практически съвети

КАКВО ПОЛУЧАВАШ?

КОНСУЛТАНТ

БИСЕР ВЪЛОВ
ОСНОВАТЕЛ НА BEYOND ID И BEYOND ACADEMY

Консултант по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ.

От 5 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Сред клиентите на дигиталната му агенция са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Escapelle, NOVA TV, ShopSector.com, NitroTiger, Baristo и Ozone.bg

Бисер е активен преподавател, участвал като лектор на десетки семинари и конференции за дигитален маркетинг, сред които SoftUni Digital, Digitex, Social Me Workshop, eAcademy & friends, Интернет маркетинг с нулев бюджет, K2Web, PresenTHINK, SEO конференция и др. От 3 години е създател и на Beyond Academy – обучителна програма, чиято мисия е да преподава дигитален маркетинг на разбираем и ясен за всички език.

500 +
проведени консултантски часове
200 +
консултирани бизнеса
5000 +
участници във водени от Бисер лекции
4000000 +
лева управляван рекламен бюджет във фейсбук

НАЧИН НА ПРОВЕЖДАНЕ

Заявка
Пращаш заявка за консултантски пакет
Потвърждение
Одобряваме желаните часове и дати
Среща

Гостуваш в офиса ни
или се чуваме чрез Zoom/Skype

Експертно мнение и поглед отстрани…
Проведох няколко консултации с Бисер Вълов във връзка с бизнес проекти, за които ми трябваше експертно мнение и поглед отстрани. Бисер е един изключителен професионалист, който ми отдели необходимото време, за да ме консултира по най-добрия начин. След като приложих съветите му, резултатите са налице.
Боян Шахов
Вслушваме се в съветите му за големи кампании…
За няколкото ни съвместни години работа с Бисер Вълов можем да изкажем единствено своите положителни впечатления, както за него като консултант, така и за начина му на работа. Изключителен професионалист. Работи стегнато и бързо, винаги изпълнява кратките срокове, поставени от нас, и е насреща в спешни ситуации. Знаем, че можем да разчитаме на него 24/7. Доверяваме му се и се вслушваме в съветите му по отношение на големи кампании. Заедно постигаме страхотни резултати!
Дария Стефанова, Ozone.bg
Разбираем език и работещи стратегии…
Бисер винаги е бил един от най-отдадените хора на това, което правят, които аз познавам. Освен това постоянно се ъпдейтва относно новостите около неспирно променящата се материя Facebook. Когато обслужва клиентите си, винаги използва разбираем език и работещи стратегии, чрез които получаваш реално ноу-хау, което вдига резултатите на бизнеса ти и в краткосрочен, и в дългосрочен план.
Любомир Христов, Bodyconstructor.com

КОНСУЛТАНТСКИ ПАКЕТИ

Вече над 300 бизнеса ни се довериха
РЕШЕНИЕ
250 лв.

1 час

Цената е без ДДС
СТРАТЕГИЯ
800 лв.

4 часа

Цената е без ДДС
ПАРТНЬОРСТВО
3600 лв.

20 часа

Цената е без ДДС

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ

КОНСУЛТИРАНИ БИЗНЕСИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Консултациите на живо се провеждат в нашия офис в София, намиращ се в СТЦ Интерпред. Ако си извън София и локацията не ти е удобна, можеш да се възползваш от онлайн консултация през Zoom/Skype. Разговорът протича по същия начин и всичко се демонстрира или разглежда чрез функцията за споделен екран.

Да, можеш да се възползваш от онлайн консултация през Zoom или Skype. Разговорът протича по същия начин и всичко се демонстрира или разглежда чрез функцията за споделен екран.

Минималната продължителност на една консултация е 1 час.

Ако едночасова консултация продължи повече от предвиденото време, заплащат се допълнително всеки завършени 15 минути. Например консултация с продължителност от 70 минути ще се заплати като 1 час, а консултация с продължителност 80 минути ще се заплати като 1 час и 15 минути.

Могат да се включат от един до трима представителя на бизнеса.

Да, можеш да ги разгледаш в частта КОНСУЛТАНТСКИ ПАКЕТИ. Ще я откриеш малко по-горе на тази страница

Да, за всяко плащане.

По банков път се заплаща предварително избран консултанстски пакет, след като го поръчаш и получиш фактура за него. Ако в последствие консултацията продължи по-дълго от предвиденото, допълнителното време се заплаща с отделна фактура.