ИНСТАГРАМ КОНСУЛТАЦИИ

с Виктор Динев

Краткият път към успешен инстаграм профил

ИНСТАГРАМ КОНСУЛТАЦИИ

с Виктор Динев

Краткият път към успешен инстаграм профил

ЗА КОГО СА КОНСУЛТАЦИИТЕ?

Собственици на бизнес

Създай работеща стратегия
за бизнеса си

Бранд мениджъри

Открий нови подходи
и практически съвети

Инстаграм инфлуенсъри

Научи как да ангажираш
по-ефективно аудиторията

КАКВО ПОЛУЧАВАШ?

КОНСУЛТАНТ

ВИКТОР ДИНЕВ
МЕНИДЖЪР ПРОЕКТИ В BEYOND ID
И ЛЕКТОР В BEYOND ACADEMY

Консултант по дигитален маркетинг. Има защитена магистърска степен по „Мениджмънт“ в University of Liverpool.

Професионалният му опит включва 5 години в областта на дигиталния маркетинг. От четири години работи като мениджър проекти в бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Ръководил е дигитални проекти на клиенти като Eucerin, Escapelle, Baristo, Ethno Wines, Sprint Bicycles.

Виктор е основател и лектор на първото задълбочено обучение по инстаграм маркетинг в България. Провеждал е лекции на тема инстаграм и снапчат маркетинг в Soft Uni. Ръководил е вътрешнофирмени обучения по социални медии (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn) за клиенти на BEYOND ID Studio.

30 +
проведени обучения по инстаграм маркетинг
2000 +
вдъхновени от него за инстаграм бизнес комуникация

НАЧИН НА ПРОВЕЖДАНЕ

Заявка
Пращаш заявка за консултантски пакет
Потвърждение
Одобряваме желаните часове и дати
Среща
Гостуваш в офиса ни или се чуваме чрез Skype
Начерта ни ключови посоки…
Направихме консултация с Вик за Instagram и това ни помогна да валидираме дигиталната стратегия за нашия бранд и проектите, по които работим за наши клиенти. Срещата беше много полезно за нас, начерта ни ключови посоки, в които да развием нашите идеи и мотивира много екипа в реализацията на проектите.
Десислава Сърбиновска, Fast Menu
Напълно разчитам на познанието на Вик…
Времето е ценно и затова е много важно да получиш точния съвет от правилния човек, на когото можеш да разчиташ винаги, когато имаш нужда. Става ли въпрос за Instagram, напълно разчитам на познанието и креативността на Вик. Той има всички качества, за да изгради успешен и разпознаваем бранд в дигиталното пространство.
Юксел Ахмедов, Гедеон Рихтер
Винаги супер полезни и вдъхновяващи…
Консултациите, които сме правили с Вик за Instagram, са винаги супер полезни и вдъхновяващи. Той обяснява всичко по начин, достъпен за всеки, отчитайки нивото му на познание. Винаги мога да разчитам на него за съвет, било то за influencers или нови формати и канали за комуникация.
Борислава Иванова, EUCERIN

КОНСУЛТАНТСКИ ПАКЕТИ

Вече над 100 бизнеса ни се довериха
РЕШЕНИЕ
180

1 час

Цената е без ДДС
СТРАТЕГИЯ
560 лв.

4 часа

Цената е без ДДС
ПАРТНЬОРСТВО
3600 лв.

30 часа

Цената е без ДДС

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ

КОНСУЛТИРАНИ БИЗНЕСИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Консултациите на живо се провеждат в нашия офис в София, намиращ се в СТЦ Интерпред. Ако си извън София и локацията не ти е удобна, можеш да се възползваш от онлайн консултация през Zoom или Skype. Разговорът протича по същия начин и всичко се демонстрира или разглежда чрез функцията за споделен екран.

Да, можеш да се възползваш от онлайн консултация през Zoom или Skype. Разговорът протича по същия начин и всичко се демонстрира или разглежда чрез функцията за споделен екран.

Минималната продължителност на една консултация е 1 час.

Ако едночасова консултация продължи повече от предвиденото време, заплащат се допълнително всеки завършени 15 минути. Например консултация с продължителност от 70 минути ще се заплати като 1 час, а консултация с продължителност 80 минути ще се заплати като 1 час и 15 минути.

Могат да се включат от един до трима представителя на бизнеса.

Да, можеш да ги разгледаш в частта КОНСУЛТАНТСКИ ПАКЕТИ. Ще я откриеш малко по-горе на тази страница

Да, за всяко плащане.

По банков път се заплаща предварително избран консултанстски пакет, след като го поръчаш и получиш фактура за него. Ако в последствие консултацията продължи по-дълго от предвиденото, допълнителното време се заплаща с отделна фактура.